Steun voor aanvaller: ''Larsson heeft al veel tijd en kansen gehad van Feyenoord''

( 0 reacties)
Steun voor aanvaller: ''Larsson heeft al veel tijd en kansen gehad van Feyenoord''

Sam Larsson was een voetballer voor wie je naar het stadion kwam in zijn tijd bij SC Heerenveen. De aanvaller liet de mooiste trucjes zien en maakte soms geweldige doelpunten. Bij Feyenoord zien de supporters dat nog te weinig. 

Er wordt gesproken over Kuipvrees, maar dat bestaat volgens Harry van der Laan helemaal niet. Het is volgens hem meer dat de tegenstander zich anders instelt op een topclub dan op een middenmotor. ''Bij SC Heerenveen mocht-ie altijd z'n gang gaan. Dat kán nu eenmaal niet in de top, tenzij je een absolute wereldspeler bent misschien'', erkent hij tegenover VoetbalPrimeur.

De buitenspeler draait nog niet echt lekker in Rotterdam, maar dat ligt volgens Van der Laan niet aan de club. ''Ik vind dat ze hem best wel gesteund hebben. Larsson heeft al veel tijd en kansen gehad van Feyenoord. Vroeger was dat anders. Als je toen een paar wedstrijden niet goed speelde, stond je ernaast." 

Dat de Zweed het niet goed doet in de havenstad heeft ook met het elftal te maken. ''Als het lekker draait wordt het voor een aanvaller makkelijker. Dan maakt Larsson ook sneller z’n goals." Toch is er ook een kanttekening. ''Bij Heerenveen was het ook geen doelpuntenmachine.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›