Homepage » Eerste elftal » Van Bronckhorst blij met bekerloting: ''Belangrijk dat je thuis loot''

Van Bronckhorst blij met bekerloting: ''Belangrijk dat je thuis loot''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst blij met bekerloting: ''Belangrijk dat je thuis loot''

Giovanni van Bronckhorst reageerde voor het officiële clubkanaal van Feyenoord op de bekerloting van de club. Daarin werden de Rotterdammers opnieuw gekoppeld aan een Eredivisieclub (FC Utrecht, red.), maar is er ook weer sprake van een thuiswedstrijd.

''Als je in de beker thuis loot, is dat altijd een voordeel. Voor ons, maar ik denk voor elke club. In dat opzicht ben ik daar wel blij mee'', begint Gio, die zich realiseert wel een pittige opponent te treffen. ''Wel tegen een goede tegenstander, die in goede doen is de laatste weken. Zij hebben vijf keer op rij gewonnen met Dick Advocaat, dus ze zitten in een goede flow. We moeten er staan die donderdagavond.''

Ook wordt de vraag gesteld of Van Bronckhorst het belangrijker vindt thuis te loten of tegen een makkelijke tegenstander. ''Ik denk dat het belangrijk is dat je thuis loot, dat is de laatste jaren vaker gebeurd. We hebben daar met de loting geluk mee gehad, maar daarentegen hebben we wel vaak sterke tegenstanders geloot'', zo doelt hij ook op FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›