Homepage » Eerste elftal » Oproep aan De Jong: ''Iedere dag dat deze soap langer duurt, is er één te veel''

Oproep aan De Jong: ''Iedere dag dat deze soap langer duurt, is er één te veel''

( 0 reacties)
Oproep aan De Jong: ''Iedere dag dat deze soap langer duurt, is er één te veel''

De discussie rondom het eventuele nieuwe Feyenoord-stadion bereikte afgelopen zondag een nieuw hoogtepunt. Kort nadat tientallen supporters met spandoeken tegen een nieuw stadion hadden geprotesteerd, begaven de lichtmasten het in De Kuip. 

"Hoe symbolisch wil je het hebben. Het licht ging letterlijk uit in De Kuip", schrijft Feyenoord-watcher Van Duren in Voetbal International. "Inmiddels is iedereen zo murw gebeukt van de eeuwige stadiondiscussie, dat steeds meer blikken richting Feyenoords algemeen directeur Jan de Jong gaan. Die zat de feeërieke sfeer in het monumentale stadion te filmen. De afgelopen maand gaf hij de eerste signalen af dat hij ook niet eindeloos wil wachten op het nieuwe onderkomen."

Van Duren denkt dat het uitvallen van het licht een gevolg is van het slecht onderhouden van De Kuip. Voor de club lijkt er bijna geen weg meer terug. "De erfenis van Eric Gudde lijkt een steeds zwaardere hypotheek te leggen op de club. Uiteraard zijn er veel mensen die een groot financieel en politiek hebben bij het miljardenproject", vervolgt Van Duren, die vindt dat algemeen directeur De Jong zijn verantwoordelijkheid moet nemen.

"Jan de Jong heeft als het goed is maar één belang, en dat is de toekomst van Feyenoord. Iedere dag dat deze soap langer duurt, is er één te veel. Iemand moet toch de moed hebben om een keer de stekker uit de plannen te rekken? Zo niet, dan valt het licht, net zoals afgelopen zondag, vanzelf wel een keer uit", besluit Van Duren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›