Homepage » Eerste elftal » Aan vertrouwen geen gebrek bij PEC: ''Vorig jaar bewezen dat het kan''

Aan vertrouwen geen gebrek bij PEC: ''Vorig jaar bewezen dat het kan''

( 0 reacties)
Aan vertrouwen geen gebrek bij PEC: ''Vorig jaar bewezen dat het kan''

PEC Zwolle maakt zich vol goede moed op voor het treffen met Feyenoord. De ploeg van John van 't Schip steekt in een uitstekende vorm en acht zich zeker kansloos tegen de Rotterdammers.

"Door de goede resultaten is het vertrouwen toegenomen. De laatste weken zijn wat betreft positief verlopen", aldus de oefenmeester tegenover PEC Zwolle TV. "Zondagmiddag in De Kuip zullen we weer proberen om een resultaat te boeken. Dat wordt een hele mooie uitdaging."

Aan vertrouwen is bij de Zwollenaren geen gebrek. "Het gaat niet makkelijk worden, maar vorig jaar hebben we bewezen dat het kan. We zitten bovendien een goede periode en hebben veel vertrouwen. We zullen ook naar Rotterdam afreizen met de insteek om een resultaat te boeken."

Toch waakt Van 't Schip ook voor de individuele krachten van Feyenoord. "Feyenoord is kwalitatief natuurlijk een sterker team", realiseert hij zich. "Dat wil niet zeggen dat je er geen resultaat kan halen. Het heeft te maken met de vorm van de dag. We moeten ons goed voorbereiden. We weten dat Feyenoord een goede ploeg heeft, maar we zijn zeker niet kansloos."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›