Trotse Bijlow: ''Het was voor iedereen bij Feyenoord een bijzondere dag''

( 0 reacties)
Trotse Bijlow: ''Het was voor iedereen bij Feyenoord een bijzondere dag''

Al van kleins af aan is Justin Bijlow fan van Feyenoord. De huidige doelman van de Rotterdammers tatoeeerde na het kampioenschap met de Rotterdammers de kampioensschaal op zijn kuit.

“Het was voor iedereen bij Feyenoord een bijzondere dag. Dat ik deel uitmaakte van die selectie neemt niemand mij ooit af. Er zijn mensen die vragen of die landstitel ook voor mij als een prijs voelt. Natuurlijk wel, ook al heb ik in dat jaar niet gespeeld. Je maakt toch onderdeel uit van een team”, begint Bijlow tegenover ELF Voetbal. “Het was heel bijzonder om op het bordes van het stadhuis te staan en alle supporters op de Coolsingel te zien. Ik heb de kampioensschaal die middag maar een of twee keer aangeraakt. Het zou beetje gek zijn als ik er hele dag mee had gelopen en geen minuut had gespeeld.”

Dit seizoen pakte hij als basisspeler de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord. “Ik had tijdens de wedstrijd niet zo veel spectaculaire reddingen, maar als je dan tijdens de strafschoppenserie twee ballen pakt kom je wel in de schijnwerpers, ja. Ik ben niet iemand die daarna naast zijn schoenen gaat lopen. Ik zag mijn vader en broer na de wedstrijd en hoorde dat ze tijdens die strafschoppenserie bijna van de tweede ring vlogen van vreugde en trots, haha. Er zat gelukkig nog een glazen wand tussen hen en de afgrond.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!