Cruciaal duel voor Feyenoord: ''Anders wordt het een seizoen van niks''

( 0 reacties)
Cruciaal duel voor Feyenoord: ''Anders wordt het een seizoen van niks''

Feyenoord speelt dit weekend tegen AZ. Als de wedstrijd doorgaat, wat nog niet zeker is door een staking van de politie, is dit een cruciaal duel voor de Rotterdammers. 

Feyenoord heeft nu al een achterstand ten opzichte van de titelfavorieten Ajax en PSV. Dat komt mede doordat de selectie van de Rotterdammers een stuk kleiner is en daarnaast ook minder kwaliteit herbergt. "Dat heeft natuurlijk ook te maken met geld. PSV en Ajax hebben ook inkomsten die eraan zitten te komen uit de Champions League. Feyenoord moet oppassen dat het niet op een onoverburgbare afstand komt", aldus Marco Timmer op de website van Voetbal International.  

Mede doordat Feyenoord niet verder op achterstand wil komen, is het volgens journalist Freek Jansen een cruciaal duel. "PSV speelt volgende week tegen Ajax, allebei spelen ze zware Champions League wedstrijden, waardoor ze ongetwijfeld nog punten gaan morsen. Als Feyenoord bij AZ wint, kan het de komende tijd in ieder geval bovenin meedoen. Anders wordt het echt een seizoen van niks." 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›