Burger geniet: ''Spelen in de Kuip, dat is zo ontzettend mooi''

( 0 reacties)
Burger geniet: ''Spelen in de Kuip, dat is zo ontzettend mooi''

Wouter Burger is één van de grootste talenten bij Feyenoord momenteel. De verwachtingen zijn hooggespannen, en hij heeft dan ook maar één hoofddoel.

''Op termijn moet ik van mezelf basisspeler worden bij Feyenoord'', zegt Burger in het Algemeen Dagblad. ''Ik wil de Kuip structureel halen en in de toekomst graag een belangrijke speler voor deze club worden. Ook al ben ik pas zeventien jaar, kan het wat mij betreft natuurlijk niet snel genoeg gaan. Al weet ik ook dat je soms geduld moet hebben. Maar spelen in de Kuip, dat is zo ontzettend mooi.''

''Ik kom er al sinds ik een kleine jongen was. In die tijd ging ik op de foto met Clasie, Vilhena, Guidetti en de huidige assistent-trainer Denny Landzaat. Ik droomde ervan om er ooit een keer zelf te spelen. Ik ben trots dat ik tegen Trencí­n mocht debuteren, maar ik hoop vooral dat het een begin is van een mooie loopbaan'', gaat de 17-jarige verder.

Hij maakt de laatste tijd flinke stappen. ''Ik had het er laatst nog met mijn ouders over, ik plan heel duidelijk mijn loopbaan, voor zover dat kan natuurlijk. Maar het ondertekenen van mijn eerste contract, voor het eerst meetrainen met de selectie, mijn debuut in het eerste elftal, het is allemaal sneller gegaan dan ik had gedacht'', besluit de middenvelder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›