''Hij had volgens mij best de opvolger van El Ahmadi kunnen worden''

( 1 reacties)
''Hij had volgens mij best de opvolger van El Ahmadi kunnen worden''

Sofyan Amrabat lijkt vandaag een contract te gaan tekenen bij Club Brugge. Daardoor komt een einde aan de ongelukkige samenwerking tussen Feyenoord en de middenvelder.

Sjors Ultee vindt dat Amrabat vaker de kans had moeten krijgen. ''Ik heb het idee dat Sofyan nooit lang een kans heeft gekregen. Hij had volgens mij best de opvolger van El Ahmadi kunnen worden, wat hij op den duur ook hoopte. Nu voelt-ie zich een breedtespeler'', constateert Ultee in De Telegraaf.

Ultee maakte Amrabat mee in de beloften bij FC Utrecht en de middenvelder viel daarbij op. ''Door zijn power en duelkracht. Hij was in de jeugd heel sterk, maar dat hoeft niets te zeggen want iedereen kan je ingehaald hebben als je bij het eerste elftal komt. Maar óók daar was hij heel sterk. Hij was fysiek en brutaal en had geen ontzag voor oudere spelers. Hij was minder dominant, maar op kracht dwong hij zijn plek af'', herinnert hij zich nog.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Aug 2018 om 12:51
    Nou kan ik me vergissen, maar las toch echt ergens dat hij 31 optredens heeft gehad in Feyenoord 1. Kansen genoeg toch? Of bedoelt de schrijver NU op t plekkie van El Ahmadi, misschien had Amrabat het eind vorig seizoen al wel gehad met Feyenoord. Ik heb me verheugd toen Amrabat naar Feyenoord kwam, maar is ook mij tegengevallen. Suc6 bij je andere club!
zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›