''Het is verschrikkelijk hoe die Berghuis rondloopt, daar zit totaal geen progressie in''

( 2 reacties)
''Het is verschrikkelijk hoe die Berghuis rondloopt, daar zit totaal geen progressie in''

Ondanks de 3-0 overwinning op Excelsior afgelopen weekend, is het nog geen compleet herstel voor Feyenoord. Rob Jacobs vindt dat Giovanni van Bronckhorst kritischer moet zijn op de bepalende spelers.

"Ik vond Feyenoord heel mat spelen, met enorm veel balverlies. Ze konden het Excelsior niet moeilijk maken in de eerste helft. Ze winnen alleen maar omdat Excelsior dat niet kan afstraffen", begint Jacobs tijdens de aflevering van FC Rijnmond.

Jacobs is kritisch over de bepalende spelers. "Het is verschrikkelijk hoe die Berghuis rondloopt, daar zit totaal geen progressie in. Die jongen loopt al twee of drie wedstrijden te kloten. Van Bronckhorst zou hem er eens af moeten halen om een jonge speler de kans te geven, maar dan moeten de nummer 13, 14 en 15 van de selectie wel volwaardig mee kunnen spelen in het eerste."

"Ik ben wat langer in het stadion blijven zitten en toen liepen de spelers een ereronde, maar als ik dan zie hoe Toornstra erbij liep, dat kon gewoon echt niet. Het was net alsof hij op een begrafenis rondliep", besluit een kritische Jacobs over de uitstraling van de middenvelder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Aug 2018 om 17:16
    En dan nu even inhoudelijk:
    Het is natuurlijk verschrikkelijk balen dat je je niet plaatst voor de Europa League, en je mag dat best dramatisch slecht vinden. En verliezen bij De Graafschap is natuurlijk kut. Maar denk je nou echt dat het helpt als iedereen zo verschrikkelijk negatief gaat doen? Nou gaat Jacobs notabene Berghuis aanvallen, de enige die ALTIJD vol risico probeert kansen te creeeren en doelpunten te forceren. En dat die jongens van frustratie niet beter gaan spelen is ook duidelijk. Deze selectie is aantoonbaar goed genoeg om mee te doen voor alle prijzen. Een vormdip is normaal, kijk maar naar Ajax-Heracles en Ajax tegen VVV. Spelen die zo goed?
    Gio heeft te maken met een selectie die laat compleet was, en zelfs nu nog moet hij aanmodderen met van Persie in de spits, met een geblesseerde rechtsback, met een niet-fitte Clasie, en met nog zomaar drie tot vier ongelukkige blessures en schorsingen. Dat het elftal nog niet is ingespeeld is duidelijk, en dat is de reden voor het missen van veel kansen. Het is weer lekker opportunistisch om te gaan roepen dat er helemaal niks van klopt, maar individueel spelers eruit pikken slaat helemaal nergens op. Meneertje Jacobs is weer lekker aan het roep-toeteren, en daarmee is hij alleen maar schadelijk voor de club. Bedankt, Robbie.
  • 21 Aug 2018 om 16:50
    Rob Jacobs is de laatste die iets zou mogen zeggen van de uitstraling van Toornstra. Hij praat als een dronken St. Bernard, en zo ziet hij er ook uit. Buiten dat, mag Toornstra misschien een beetje moe zijn na 12/13 kilometer hardlopen?
zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›