Homepage » Eerste elftal » Titelstrijd tussen Ajax en PSV? ''Feyenoord zit daar onder''

Titelstrijd tussen Ajax en PSV? ''Feyenoord zit daar onder''

( 0 reacties)
Titelstrijd tussen Ajax en PSV? ''Feyenoord zit daar onder''

Het nieuwe eredivisie begint vanavond en dat betekent dat alle voetbalverslaggevers hun voorspellingen doen. Arman Avsaroglu en Arno Vermeulen vertellen tegenover de NOS dat Ajax kampioen wordt. 

Ajax versterkte zich deze zomer onder anderen met Daley Blind en Dusan Tadic. Dat heeft indruk gemaakt op de voetbalverslaggevers en daardoor is Ajax de torenhoge favoriet. "Ajax wordt kampioen, dat kan bijna niet anders. Ze moeten ook echt. De transferperiode duurt natuurlijk nog even, maar zoals het er nu voor staat is dat een uitgemaakte zaak voor mij", aldus Avsaroglu.

Vermeulen sluit zich daarbij aan. Hij denkt zelfs dat de Amsterdammers met kop en schouders boven de rest uitsteekt. "Als Ajax niet te veel hinder ondervindt van Europese wedstrijden, kan het zelfs zo zijn dat er een aardig gaatje ontstaat tussen Ajax en PSV. Feyenoord zit daar nog net iets onder, denk ik."

Hoewel hij vol lof is over de Amsterdammers, ziet hij ook dat PSV zich goed versterkt heeft en daarnaast een paar belangrijke spelers aan boord heeft gehouden. "Voor de backposities hebben ze ook aardige vervangers aangetrokken. Maar die jongens zijn nieuw in de top. Zij zullen waarschijnlijk af en toe nog een steekje laten vallen."

Bij Feyenoord bleef het deze transferperiode relatief rustig. Jordy Clasie werd wel gehuurd en Yassin Ayoub kwam transfervrij over van FC Utrecht, maar dat staat in schril contrast met de andere topclubs. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›