Homepage » Eerste elftal » Verbeek niet positief over Feyenoord: ''Feyenoord is kansloos in titelrace''

Verbeek niet positief over Feyenoord: ''Feyenoord is kansloos in titelrace''

( 2 reacties)
Verbeek niet positief over Feyenoord: ''Feyenoord is kansloos in titelrace''

Feyenoord hoopt dit seizoen de kampioenschaal weer terug te halen naar Rotterdam. Een eenvoudige klus zal dat niet worden met Ajax en PSV als concurrentie. Gert Jan Verbeek verwacht niet zo veel van zijn oude club. 

"Feyenoord is kansloos in de titelrace en moet strijden voor The best of the Rest'', vertelt Verbeek in gesprek met ELF Voetbal. ''Ik zie ze ook niet de Johan Cruijff Schaal winnen bij PSV.'' Volgens de voormalig oefenmeester van de Rotterdammers zit er te weinig diepgang in de selectie van Gio. ''Bij Feyenoord heb je ook vooral jongens die de bal altijd maar in de voeten willen hebben: Berghuis, Larsson, Van Persie, Jörgensen. Er zit weinig verrassing en variatie in het spel.''

Verbeek denkt niet dat Jordy Clasie veel zal toevoegen aan het elftal.  "De laatste jaren hebben we hem niet meer gezien. Bij Southampton liep het niet en ook bij Club Brugge was hij geen basiskracht. En nu moet hij als leider Feyenoord naar prijzen leiden? Nee, dat zie ik niet voor me."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Aug 2018 om 14:31
    Die Verbeek zit er nu al 3 keer naast. Hij noemde PSV toch schijtbakkenvoetbal spelen....
  • 3 Aug 2018 om 14:29
    Verbeek? Die ouwe hippie die overal de achterdeur uitgetrapt wordt? Die Verbeek? Mijn hond heeft meer verstand van voetbal dan hij.
zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›