Homepage » Eerste elftal » Van Geel: ''Dat hebben we een aantal jaren geleden al met elkaar besproken''

Van Geel: ''Dat hebben we een aantal jaren geleden al met elkaar besproken''

( 0 reacties)
Van Geel: ''Dat hebben we een aantal jaren geleden al met elkaar besproken''

Technisch directeur Martin van Geel gunt Karim El Ahmadi zijn transfer naar Al-Ittihad uit Saudi-Arabië. De 33-jarige middenvelder, die nog een contract tot medio 2019 had, wilde graag vertrekken naar het Midden-Oosten. Die wens maakte El Ahmadi, die in 2014 terugkeerde bij Feyenoord na twee seizoenen Aston Villa, al jaren terug kenbaar aan de club.

"Karim wilde heel graag nog een keer stap maken naar Saudi-Arabië of Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat heeft hij altijd voor ogen gehad. Dat hebben we een aantal jaren geleden al met elkaar besproken", vertelde Van Geel tegen Feyenoord TV.

Marokkaans international El Ahmadi, die ook van 2008 tot 2012 onder contract stond bij Feyenoord en in 2011 een halfjaar verhuurd aan Al-Ahli uit de Verenigde Arabische Emiraten, heeft veel betekend voor Feyenoord volgens Van Geel.

"Hij is 33 jaar, had nog een contract voor één jaar, is naar het WK gegaan en is aanvoerder geweest. Hij heeft geweldige dingen gedaan voor Feyenoord en is zeer belangrijk voor ons geweest. Wij vinden het goed dat hij deze stap kan maken", aldus Van Geel. El Ahmadi tekende voor twee seizoenen bij Al-Ittihad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 februari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›