Homepage » Eerste elftal » Het Legioen investeert in faciliteiten voor Feyenoord-spelers

Het Legioen investeert in faciliteiten voor Feyenoord-spelers

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Het Legioen investeert in faciliteiten voor Feyenoord-spelers

Het Legioen heeft geïnvesteerd in fitness- en krachtapparatuur voor de spelers van het eerste elftal van Feyenoord, zo meldt Feyenoord op de officiële website. Op de nieuwe trainingsaccommodatie komen door Het Legioen gefinancierde trainingsapparaten te staan. Dit is de conclusie na een stemming onder leden van Het Legioen.

Alle 67.000 leden mochten hun stem uitbrengen op drie opties waaraan de gelden van de officiële supportersclub moeten worden besteed. De leden konden kiezen uit de volgende drie opties: extra fitness- en krachtapparatuur, een sauna en herstelbad of nieuwe inrichting van de kleedkamer. Dit betekent echter niet dat de andere twee opties niet doorgaan, meldt Feyenoord.

"Feyenoord zal ook de twee opties die niet worden gekozen realiseren voor het eerste elftal. De club zal deze opties op een andere wijze financieren. Alleen de extra fitness- en krachtapparatuur wordt gefinancierd via de gelden van Het Legioen, waarmee de officiële supportersclub zorgt voor een uitbreiding van de financiële mogelijkheden voor 1908", schrijft de club.

Meer dan 56 procent van de leden koos overigens voor extra fitness- en krachtapparatuur. De nieuwe fitness- en oefenruimte op het nieuwe trainingscomplex 1908 zal zodoende worden voorzien van fraaie apparatuur voor de spelers.

Verder maakte Feyenoord bekend dat uit alle stemmers een winnaar is gekozen die met iemand samen aanwezig mag zijn bij de officiële opening van de nieuwe trainingsaccommodatie. "De winnaar, met wie binnenkort persoonlijk contact opgenomen wordt, krijgt een exclusieve rondleiding en gaat met eigen ogen zien hoe Het Legioen heeft bijgedragen aan de bouw van de faciliteiten", aldus Feyenoord.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›