Homepage » Eerste elftal » Feyenoord kan rechtstreeks groepsfase Europa League in: ''Ben voor Marseille''

Feyenoord kan rechtstreeks groepsfase Europa League in: ''Ben voor Marseille''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Feyenoord kan rechtstreeks groepsfase Europa League in: ''Ben voor Marseille''

Bij Feyenoord hoopt men vurig op Europa League-winst van Olympique Marseille. Indien de Franse club Atlético Madrid verslaat én vierde blijft in hun eigen competitie, is Feyenoord verzekerd van rechtstreekse deelname aan de groepsfase.

"Het is een finale, in dergelijke wedstrijden kan alles gebeuren", maakt het Algemeen Dagblad op uit de mond van trainer Giovanni van Bronckhorst. "Al is Atlético Madrid ook in mijn ogen de favoriet. Die hebben een ploeg met zoveel ervaring en bovendien speelden die jongens al veel meer finales. Bovendien mag Marseille geen derde meer worden in de competitie. Het verschil met Lyon is één punt."

Van Bronckhorst is bovenal bezig met Feyenoord. "Ik ben wel voor Marseille, maar wij weten hoe onze voorbereiding op komend seizoen er uit zal zien. De eerste officiële wedstrijd is op 4 augustus, als we tegen PSV spelen om de Johan Cruijff Schaal. En daar zit de voorronde Europa League meteen achter, op 9 augustus. Of niet, als Marseille voor een verrassing zorgt", aldus de oefenmeester.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›