Homepage » Eerste elftal » De Kuip speelde belangrijke rol in beslissing Van Persie: ''Dat is gewoon heerlijk''

De Kuip speelde belangrijke rol in beslissing Van Persie: ''Dat is gewoon heerlijk''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
De Kuip speelde belangrijke rol in beslissing Van Persie: ''Dat is gewoon heerlijk''

Robin van Persie heeft besloten om nog zeker één seizoen door te gaan als profvoetballer en onder meer stadion De Kuip speelde een belangrijke rol in het besluit. Dit zei de 34-jarige aanvaller, die in januari terugkeerde bij Feyenoord na avonturen bij Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe.

"Vanaf het moment dat ik op mijn achttiende doorbrak hier heb ik eigenlijk altijd in volle stadions mogen spelen. In Turkije was het vaak ook zo bij de derby’s, maar het kon een week later vijf- of zesduizend man zijn. Dat kon ik niet zo goed plaatsen en vond ik niet zo leuk. In Engeland was ik het gewend dat het altijd vol zat", vertelde Van Persie in gesprek met Feyenoord TV.

"Eén van de redenen waarom ik terug ben gekomen is omdat ik weet dat De Kuip altijd vol zit, zowel in goede als slechte tijden. Dat is gewoon heerlijk. Dat is waarvoor je het doet. Als ik hier het veld opkom voor een wedstrijd en iedereen zit op zijn stoeltje, dan is dat gewoon lekker. Volle bak in een prachtig stadion, daar kan ik heel erg van genieten", aldus Van Persie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!