Homepage » Eerste elftal » Van Persie nodigde journalisten uit: ''Het moest geen Tweetje worden''

Van Persie nodigde journalisten uit: ''Het moest geen Tweetje worden''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Van Persie nodigde journalisten uit: ''Het moest geen Tweetje worden''

In het digitale tijdperk is het nog maar een zeldzaam gegeven: de krant met een primeur. Echter verkoos Robin van Persie bewust voor een deadline, zodat hij zijn keuze over zijn toekomst uitgebreid kon toelichten. Journalisten van de krant hadden dan genoeg tijd om het verhaal te schrijven. 

Verslaggever van het AD, Mikos Gouka, maakte het volgende bekend: ''Robin van Persie is een van de weinigen die nog echt aan de kranten denkt en zegt: we doen dat vannacht. Dan kunnen de kranten dat verhaal op hun gemak tikken. Hij heeft een geselecteerd groepje journalisten uitgenodigd, die hem lange tijd gevolgd hebben in zijn carrière. Daar heeft hij het verhaal aan verteld'', zegt hij bij FOX Sports.  

Gouka maakte bekend dat de volgende platformen al vooraf waren ingelicht: VI, De Telegraaf, het AD en De Volkskrant. Tafelgast Valentijn Driessen gaf nog extra toelichting. 

''Het punt is: hij wilde het namelijk om half 1 en in de kranten, want hij wilde zijn verhaal goed kunnen vertellen. Het moest geen Tweetje worden. Hij wilde duidelijk vertellen wat die gaat doen. Of die nou gaat stoppen of doorgaat. Ook alle beweegredenen daarvan, dus dat is de reden dat hij ook de kranten heeft gebruikt. Hij wilde het goede verhaal, zwart op wit, op papier hebben'', sluit de verslaggever van De Telegraaf af. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!