Homepage » Eerste elftal » Kuyt kan geen potten breken op amateurvelden: ''De tweede helft zag je dat hij leeg was''

Kuyt kan geen potten breken op amateurvelden: ''De tweede helft zag je dat hij leeg was''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Kuyt kan geen potten breken op amateurvelden: ''De tweede helft zag je dat hij leeg was''

Dirk Kuyt heeft zijn voetbalschoenen weer aangetrokken. De Feyenoord-held wil Quick Boys aan de titel helpen.

Aan de Capelle-verdedigers de taak om Kuyt in toom te houden. "Laten we eerlijk zijn. Dat er hier zo iemand loopt die aaibaar is voor de toeschouwers met een rood-wit hart, is geweldig", vertelt Ron Timmers tegenover het Algemeen Dagblad. "Maar, op het veld was hij gewoon één van de elf."

Verdediger Jelle Pollemans genoot eveneens. "Vorig jaar speelde ik met de reserves van Excelsior nog in een lege Kuip. Maar, daar is natuurlijk geen ambiance. Dit was hartstikke leuk om mee te maken", legt hij uit. "In het veld was het in principe net als andere wedstrijden."

Ook voor zijn kompaan Gertjan Rothman was het een bijzondere ervaring. "Ik merkte dat hij slim is qua loopacties, waardoor hij steeds net wat ruimte voor zichzelf creëerde. Dat is even andere koek dan een gemiddelde spits waar ik normaal tegen speel. Hij is gewoon een lastige tegenstander. Maar, de tweede helft zag je dat hij leeg was. Hij mist natuurlijk wedstrijdritme. Op één kans na, is hij niet echt gevaarlijk geweest", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 januari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›