Homepage » Eerste elftal » Derksen laat zich uit over Feyenoorder: ''Die is helemaal geen 17 miljoen waard, kom op''

Derksen laat zich uit over Feyenoorder: ''Die is helemaal geen 17 miljoen waard, kom op''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Derksen laat zich uit over Feyenoorder: ''Die is helemaal geen 17 miljoen waard, kom op''

Ondanks dat AZ de afgelopen maanden veel complimenten kreeg over hun vertoonde spel, ging Feyenoord afgelopen zondag 'gewoon' met deze aan de haal. In De Kuip werd het 2-1.

"Bij Feyenoord was wel een beetje de pleuris uitgebroken als AZ gewonnen had", stelt Johan Derksen aan tafel bij Voetbal Inside. Tafelgenoot Hans Kraay jr. vond Feyenoord prima spelen. "Ze zeggen altijd 'Feyenoord moet agressief zijn' en dan denken mensen aan tackles en afjagen, maar nee: Feyenoord moet juist agressief zijn in balbezit, in beweging zijn."

De Rotterdammers hielden dat echter niet de gehele wedstrijd vol. "Van Beek kon 'm inspelen, Van der Heijden kon 'm inspelen. Vilhena bewoog, Toornstra bewoog en na 35 minuten ebt dat weer weg en dan kunnen ze de bal niet meer kwijt. Feyenoord speelde de eerste dertig minuten echt goed", vervolgt Kraay jr. 

Hij krijgt bijval van René van der Gijp. "Van beide kanten zakte het in de tweede helft helemaal weg. De een leverde 'm bij de ander in en die gaf 'm weer terug." Derksen laat zich tot slot nog uit over Nicolai Jørgensen, die voor het eerst sinds lange tijd weer wist te scoren. "Joh, die is helemaal geen 17 miljoen waard, kom op. Die komt in de Engelse competitie helemaal niet uit de verf", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!