Homepage » Eerste elftal » ''Ik ben ervan overtuigd dat het verschil met vorig seizoen hem zit in Kuyt''

''Ik ben ervan overtuigd dat het verschil met vorig seizoen hem zit in Kuyt''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
''Ik ben ervan overtuigd dat het verschil met vorig seizoen hem zit in Kuyt''

Ondanks dat Feyenoord met 2-1 wist te zegevieren over AZ, wisten de Rotterdammers allesbehalve te imponeren. Zo zag ook De Telegraaf-rapporteur Jan Poortvliet. Hem vielen slechts twee spelers in positieve zin op.

Eén daarvan is Kevin Diks. "Vanaf het eerste fluitsignaal ging Diks volle bak en die overtuiging was terug te zien in zijn spel. Hij toonde drang naar voren en verdedigend stond hij goed." Poortvliet vindt het knap hoe de rechtsback zich manifesteerde. "Hij was geregeld het pispaaltje. Vandaag heeft hij echter alles gegeven", zegt de voormalig Oranje-international tegenover De Telegraaf.

Ook aanvoerder Karim El Ahmadi speelde volgens Poortvliet eindelijk weer eens als vanouds. "Wanneer hij scherp en aanwezig is, vormt hij de motor van de ploeg. Karim pakt veel ballen af, geeft snel passes en weet de ploeg daarin mee te krijgen."

Feyenoord haalt bij lange niet het niveau uit het kampioensjaar. De oorzaak? "Ik ben ervan overtuigd dat het verschil met vorig seizoen hem zit in Dirk Kuyt. Niet omdat Dirk zo ontzettend goed was, maar hij hield wel iedereen scherp omdat hij per se kampioen wilde worden", aldus Poortvliet.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!