Homepage » Eerste elftal » ''Hij is niet geschikt voor dat niveau, niet op die plek in ieder geval''

''Hij is niet geschikt voor dat niveau, niet op die plek in ieder geval''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
''Hij is niet geschikt voor dat niveau, niet op die plek in ieder geval''

Youri Mulder snapt niet dat Renato Tapia op de reservebank plaats moest nemen bij Feyenoord. De van een blessure herstelde Jan-Arie van der Heijden keerde terug in het basiselftal van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

"Als ik tegen Vitesse Van der Heijden en Sven van Beek zie spelen, is elke bal in de diepte gevaarlijk. Ik vond Tapia tegen PSV een wereldpartij spelen. Dan is er in de media een beetje twijfel als hij een foutje maakt (tegen VVV Venlo, red.). Het is een goede jonge speler en hij speelt straks op het podium van een wereldkampioenschap", zegt Mulder in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Moet je dan gelijk de oren laten hangen naar het Algemeen Dagblad en hem ernaast zetten?"

"Het is dezelfde speler die in de Champions League fout na fout maakte", reageert tafelgenoot Wim Kieft op het verhaal van Mulder. "Hij is niet geschikt voor dat niveau, niet op die plek in ieder geval. Hij is een verdediger. Vanaf september speelt hij al op die plek en echt niet zo goed zoals je zegt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!