''Er viel geen lijn te ontdekken in het spel van Feyenoord, dat is het probleem''

( 0 reacties)
''Er viel geen lijn te ontdekken in het spel van Feyenoord, dat is het probleem''

De slechte reeks van Feyenoord is nog altijd niet uit een slop geraakt. Zondag gingen de Rotterdammers met 3-1 onderuit op bezoek bij Vitesse. Volgens Feyenoord-watcher Iwan van Duren moet er snel iets veranderen bij Feyenoord.

"Het was gewoon weer matig. Spelers wisten van elkaar niet wat ze deden. Er viel geen lijn te ontdekken en dat is het probleem wat we de laatste tijd al schetsten. Dat zag je vandaag weer terugkomen. Tegen een Vitesse dat zelf ook niet groots was, dat ruimtes weggaf en zeker voor rust op bepaalde momenten slap speelde. Dan moet je in staat zijn om daar gebruik van te maken", begint Krabbendam bij Voetbal International.

De belangrijkste vraag: kan Van Bronckhorst het nog recht trekken. "Hij zit nu midden in het seizoen, dus dit probleem is niet meer op te lossen. Het is nu gewoon uitspelen, proberen de beker te winnen en dan in de zomer bepalen wat je als club wil", vervolgt Krabbendam. "Een kleine reorganisatie zou wel op zijn plaats zijn en dan moet je kijken welke trainer daar bij past. Ook al wint hij straks zijn vierde prijs in drie jaar, dat moet je ook niet vergeten. Daar is hij natuurlijk ook verantwoordelijk voor. Alleen op een gegeven moment kom je als club op een punt dat je de volgende stap moet gaan zetten en dat is nu het probleem waarmee Feyenoord worstelt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!