Homepage » Eerste elftal » Van der Heijden moet vechten voor plek: ''Ik ga helemaal nergens van uit''

Van der Heijden moet vechten voor plek: ''Ik ga helemaal nergens van uit''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Van der Heijden moet vechten voor plek: ''Ik ga helemaal nergens van uit''

Jan-Arie van der Heijden gaat er niet zomaar vanuit dat hij terugkeert in de basisopstelling van Feyenoord. De verdediger is zo goed als hersteld van een blessure die hem in een groot deel van de eerste seizoenshelft aan de kant hield, maar zag hoe zijn vervangers een goede indruk maakte. 

Vorig seizoen vormde Van der Heijden een sterk duo met Eric Botteghin. Ook laatstgenoemde staat al een tijdje aan de kant, en dus grepen Sven van Beek, Renato Tapia en Jeremiah St. Juste hun kans. "Ik ga helemaal nergens van uit", zegt Van der Heijden in gesprek met RTV Rijnmond. "In het voetbal werkt het zo dat als jij niet kan spelen en iemand anders doet het goed, dat die jongen speelt. Wij (Botteghin, red.) moeten laten zien dat we fit zijn en moeten wachten op een kans, die komt altijd weer."

De mandekker gaat er alles aan doen om spel weer aan spelen toe te komen. "Dat is een mooie uitdaging," zegt Van der Heijden. "De eerste maand gaat vertellen hoe de rest van het seizoen zal verlopen. We moeten laten zien dat we gegroeid zijn, moeten er gelijk staan. Dit trainingskamp is wel belangrijk geweest om een goede basis te leggen voor de komende maand."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!