Homepage » Eerste elftal » 'Botteghin op tijd fit voor Klassieker, Haps en Van der Heijden nog vraagtekens'

'Botteghin op tijd fit voor Klassieker, Haps en Van der Heijden nog vraagtekens'

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
'Botteghin op tijd fit voor Klassieker, Haps en Van der Heijden nog vraagtekens'

Feyenoord werkt in het Spaanse Marbella toe naar de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Eric Botteghin kan in Spanje alweer volledig meetrainen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De verwachting is dat hij op zaterdag in het oefenduel tegen FC Luzern zijn rentree weer kan maken. Als dit goed verloopt, kan hij volgende week in de Klassieker tegen Ajax mogelijk weer vanaf het begin van de partij zijn. Voor de winterstop keerde hij alweer terug bij Feyenoord, na een revalidatie periode in Brazilië, en nu kan hij dus alweer aansluiten.

Of het belangrijke duel tegen Ajax ook gehaald kan worden door Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps is nog wel een vraagteken. Beide verdedigers namen gisteren wel deel aan het partijspel van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. Het blijft echter de vraag of de verdedigers, die beiden toch een behoorlijke tijd uit de roulatie zijn geweest, de herstart van de competitie gaan halen. Vandaag trainden beide verdedigers, en ook Miquel Nelom, apart van de groep.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!