Homepage » Eerste elftal » Hamer hoopvol: ''Ik ga er vanuit dat ik komende zomer bij Feyenoord terugkeer''

Hamer hoopvol: ''Ik ga er vanuit dat ik komende zomer bij Feyenoord terugkeer''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Hamer hoopvol: ''Ik ga er vanuit dat ik komende zomer bij Feyenoord terugkeer''

Gustavo Hamer vertrok afgelopen zomer op huurbasis naar FC Dordrecht. De middenvelder heeft het naar zijn zin in Dordrecht.

''Toen ik binnenkwam, heb ik al aangegeven dat ik me niet zou laten leiden door het verwachtingspatroon dat mensen van mij zouden hebben. Als ik terugkijk naar het eerste deel van de competitie, dan vind ik dat ik persoonlijk redelijk heb gedraaid in mijn rol van controlerende middenvelder. Het kan altijd beter, maar dat had ik ook gezegd als we veel meer punten hadden gehaald dan momenteel het geval is'', begint hij realistisch in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Wel heeft hij al behoorlijk wat kaarten gepakt in Dordtse dienst. ''Vijf keer geel en één keer rood, dat is te veel. Ik moet voor het gif in de ploeg zorgen, maar dat heb ik soms niet goed ingevuld'', gaat Hamer verder. Ook heeft hij tussentijds meerdere malen contact gehad met Feyenoord, vooral met Jean-Paul van Gastel. ''Over hoe het ging en of er problemen waren. Ik heb hem verteld dat ik het goed naar mijn zin heb. Ik ga er ook van uit dat ik komende zomer bij Feyenoord terugkeer'', besluit hij hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!