Homepage » Eerste elftal » Vermeer eindelijk weer basisspeler: ''Natuurlijk smaakt dit naar meer''

Vermeer eindelijk weer basisspeler: ''Natuurlijk smaakt dit naar meer''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Vermeer eindelijk weer basisspeler: ''Natuurlijk smaakt dit naar meer''

Kenneth Vermeer stond gisteravond sinds lange tijd weer onder de lat bij Feyenoord. De doelman blikt na afloop terug op een geslaagde avond, waarin knap met 2-1 van Napoli werd gewonnen.

"We hebben vandaag als team gestreden. We kwamen snel op achterstand. Daarna hebben we het als team goed opgepakt en het fantastisch afgesloten met een zege met tien man", blikte Vermeer in gesprek met Veronica terug op de zwaarbevochten zege.

De 31-jarige doelman is tevreden over de veerkracht van zijn ploeg. "We begonnen het avontuur moeilijk. Daarna hebben we elke wedstrijd stappen gemaakt en zijn we geëindigd met deze zege. Vandaag gaven we weinig meer weg. We hebben het toernooi goed afgesloten. Dit nemen we mee naar de competitie. We zitten nu in een goede flow."

"Het was heerlijk om weer mee te doen. Ik heb ervan genoten", sluit Vermeer af. De keeper kreeg woensdagavond plotseling de voorkeur boven Brad Jones en laat tussen de regels door weten dat hij op meer minuten in Feyenoord 1 hoopt. "Dit is heel wat anders dan een potje met het tweede. Natuurlijk smaakt dit dan ook naar meer."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!