Homepage » Eerste elftal » ''Het roept de vraag op of Gustafson wel de juiste keuze heeft gemaakt''

''Het roept de vraag op of Gustafson wel de juiste keuze heeft gemaakt''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
''Het roept de vraag op of Gustafson wel de juiste keuze heeft gemaakt''

Simon Gustafson speelt dit seizoen op huurbasis van Feyenoord bij Roda JC. Bij de rode lantaarn-drager laat de middenvelder bij vlagen zijn klasse zien, al is ook duidelijk te zien dat hij moeite heeft met het 'degradatievoetbal'.

"Gustafson kan goed voetballen. Hij heeft duidelijk meer talent dan zijn medespelers. Als hij over het veld beweegt dan heeft hij de bal aan een touwtje en met zijn linkerbeen kan hij de bal neerleggen waar hij wil", begint Taco van den Velde in Voetbal International. ''Iedere wedstrijd zet hij wel een ploeggenoot voor de keeper, maar helaas zijn die kansen niet besteed aan zijn ploeggenoten. Daar kan de Zweed zelf natuurlijk ook weinig aan doen.''

"Het roept de vraag op of Gustafson afgelopen zomer wel de juiste keuze heeft gemaakt. Na een seizoen van bankzitten in Rotterdam was het duidelijk dat de creatieve middenvelder op zoek moest naar een nieuwe club. Hij liet zich verhuren aan Roda JC maar wie hem daar de afgelopen duels heeft zien ploeteren beseft dat het een weinig gelukkige combinatie is. Gustafson had een aanwinst geweest voor ploegen die de bal hebben zoals FC Utrecht, PEC Zwolle en Heerenveen, maar is in Kerkrade veroordeeld tot een jaar vechten tegen degradatie", besluit Van den Velde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!