Homepage » Eerste elftal » De Haan kijkt vooruit: ''Dan kan het een vervelende avond worden''

De Haan kijkt vooruit: ''Dan kan het een vervelende avond worden''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
De Haan kijkt vooruit: ''Dan kan het een vervelende avond worden''

Feyenoord treedt vanavond aan in het thuisduel met Napoli. De Rotterdammers zullen hopen dat er in de laatste Europese wedstrijd van dit seizoen toch nog een resultaat kan worden behaald.

Ferry de Haan, destijds speler van Feyenoord, kijkt terug op één van zijn mooiste Europese wedstrijden. Voor hem de wedstrijd tegen Rosenborg in 1999, waarna de Rotterdammers door gingen naar de tweede ronde. ''Onvergetelijk, die sfeer was zoals vaker niet te evenaren. De herinneringen aan de Champions League zijn prachtig. Lazio Roma winnen, weliswaar niet in de Kuip, maar wel winnen van destijds een absolute topclub. En de thuiswedstrijd tegen Bayern München in 2001, die werd verplaatst door de aanslagen in Amerika. Dat werd 2-2 en ik speelde die avond tegen Giovane Elber'', somt hij een aantal prachtige ervaringen op.

Ook kijkt De Haan nog vooruit naar het duel van vanavond. ''Feyenoord is al uitgeschakeld, maar ik ga er vanuit dat ze absoluut niet met nul punten het toernooi willen verlaten. Napoli moet hier winnen. Als die ploeg snel op 0-1 komt, kan het een vervelende avond worden. Maar blijft hun openingstreffer uit of komt Feyenoord op voorsprong, kijken we misschien wel weer naar een wedstrijd die in de mooie Europese historie van de Kuip past'', besluit De Haan hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!