Arnesen legt uit: ''Uiteindelijk hebben we 'nee' gezegd''

0
Arnesen legt uit: ''Uiteindelijk hebben we 'nee' gezegd''

Frank Arnesen vindt niet dat Feyenoord in de afgelopen transferwindow nog een spits had moeten halen. Door blessures van Robert Bozenik en Nicolai Jörgensen staat Bryan Linssen al enige weken in de spits.

"We hebben twee hele goede spitsen in Feyenoord Onder 21: Vente en Bannis. Bannis zit erbij vandaag. Het is gewoon pech en dat is ook voetbal natuurlijk", zo begint Arnesen bij RTL7. "We hebben het erover gehad, maar uiteindelijk hebben we nee gezegd."

Arnesen snapt de berichten over de smalle selectie van Feyenoord niet. "We hebben precies hetzelfde aantal spelers als vorig seizoen en ik vond dat het toen niet slecht ging. Dan heb je natuurlijk af en toe dat het tegenzit met blessures. Ik vind dat we een goede selectie hebben nu. We hebben spelers die weg zouden gaan weten te behouden. Alle spelers waren heel erg blij daarmee."

De technisch directeur weet dat hij niet met grote budgetten kan werken. "Daarnaast hebben we een stuk of vier spelers kunnen binnenhalen. Nee, wij zijn geen Ajax. Ik vind het hartstikke leuk om bij Feyenoord te werken en ik zie dat niet als een minpunt. Zo is het gewoon. Ik vind echt dat we een goede selectie hebben.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›