''Het elftal van Feyenoord is een aardige Haags-Deense cocktail''

0
''Het elftal van Feyenoord is een aardige Haags-Deense cocktail''

Frank Arnesen en Dick Advocaat hebben beide bepaalde ideeën over het samenstellen van een selectie. De twee lijken elkaar prima aan te vullen op dat vlak.

''Met Arnesen heeft Feyenoord een ’td’ die iets meer dan Martin van Geel de buitenlandse markt afstruint op zoek naar jonge spelers die de eigen opleiding kunnen aanvullen. Met alleen eigen jeugd kan Feyenoord in de toekomst niet om de titel spelen en Europees presteren'', schrijft Marcel van der Kraan in De Telegraaf.

De zoon van Arnesen werkte jarenlang als scout voor Manchester City in Europa en Afrika. ''Die heeft een groot arsenaal aan talenten in kaart gebracht. Arnesen zou dom zijn als hij daar nu geen gebruik van maakt'', stelt de journalist, die weet dat er bij Feyenoord niet alleen ingezet wordt op de jeugd. Advocaat wil namelijk ervaring hebben in elke linie. 

''Voor de komst van de routiniers Linssen en Diemers, alsmede de verlenging van Fer heeft hij zich hard gemaakt. Op die manier is het elftal van Feyenoord komend seizoen een aardige Haags-Deense cocktail. Arnesen en Advocaat hebben elkaar snel gevonden, precies zoals destijds in hun zeer succesvolle PSV-periode.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›