VIDEO: Sinisterra zet Dumfries te kijk en versiert penalty MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur

Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten''

( 0 reacties)
Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten''

Feyenoord heeft naast een nieuwe technisch directeur ook een nieuwe financieel directeur aangesteld. Pieter Smorenburg gaat die functie in De Kuip vervullen, dat meldt Feyenoord op de officiële website.

De 54-jarige Smorenburg was tot voor kort financieel directeur bij K3Delta. Een was hij werkzaam bij onder meer VolkerWessels en KPMG in Rotterdam. President-commissaris Toon van Bodegom is blij met de aanstelling van Smorenburg.

"Binnen de club is iedereen ervan overtuigd dat het goed is dat we weer een financieel directeur krijgen", zegt Van Bodegom. "Feyenoord is gezond. De ambitie is niet alleen om dat te blijven, maar juist om grote stappen te zetten. Bij de strategiebepaling, bij het verkennen van alle opties en de uitwerking ervan is grote expertise op financieel gebied noodzakelijk. Met Pieter Smorenburg hebben we die nu in huis."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›