KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Feyenoord ziet Eenhoorn als boegbeeld van de club''

( 0 reacties)
''Feyenoord ziet Eenhoorn als boegbeeld van de club''

AZ zou al voorbereid zijn voor een overstap van Robert Eenhoorn naar Feyenoord. Hierdoor komt de overstap van Eenhoorn steeds dichter bij.

Eenhoorn (51) wordt door de supporters en Vrienden van Feyenoord al enkele jaren beschouwd als het ideale boegbeeld van de club en was voor het aanstellen van Jan de Jong in 2017 al in beeld. De oud-honkballer wou op dat moment echter niet weg bij AZ.

De Telegraaf beschrijft waarom Feyenoord Eenhoorn zo graag aan wil stellen als algemeen directeur. "Feyenoord ziet Eenhoorn vooral als boegbeeld voor de voetbalclub en niet als een halve directeur voor het project Feyenoord City. De club wil hem benutten vanwege zijn topsportervaring. Ook voor de nieuwe trainer Jaap Stam is het belangrijk dat hij wordt ondersteund naar de toekomst toe. Vanaf het moment dat hij zijn jawoord gaf aan Feyenoord heeft hij de ene na de andere beleidsbepaler zien vertrekken."

In vijf seizoenen bij AZ heeft Eenhoorn veel ervaring opgedaan en zijn er goede cijfers gepresenteerd, maar Feyenoord is AZ niet. "Het grote verschil is wel dat bij AZ de druk van een totaal andere omvang is dan in Rotterdam. Feyenoord verkeert in een moeilijke fase en worstelt met het gat dat in korte tijd is geslagen door Ajax en PSV. Tegelijkertijd is dit een cruciale fase richting de bouw van een nieuw stadion aan de Maas", zo schrijft de Telegraaf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›