Borst niet onder de indruk van Troost: ''Allemaal vrijblijvende citaatjes''

( 0 reacties)
Borst niet onder de indruk van Troost: ''Allemaal vrijblijvende citaatjes''

Hugo Borst is niet onder de indruk van de aanstelling van Sjaak Troost bij Feyenoord. De technisch directeur maakte in zijn eerste interview geen goede indruk op de columnist. 

Hij is wel lovend over de technisch directeur van PSV en hij ziet dus een groot verschil tussen de twee mannen. "Mijn mond viel zaterdagochtend open toen ik Sportwereld las. Wat een schrijnend contrast: hoe intelligent John de Jong zich presenteerde als technisch directeur van PSV, en dan de vrijblijvende citaatjes van de nieuwe technisch directeur van Feyenoord, Sjaak Troost", begint Borst in het Algemeen Dagblad.

"John de Jong is 42 jaar. Hij keek jaren over de schouder van Marcel Brands mee. De Jong vertelt hoe complex en arbeidsintensief zijn baan is'', schrijft Borst, die vindt dat zijn collega bij Feyenoord er veel te makkelijk over denkt. "Ik bekeek een interviewtje gemaakt door Feyenoord-media. Sjaak Troost: 'Makelaars? Da' kom' fanself op je af'. De embedded verslaggever: 'Feyenoord heeft een impuls nodig'. Waarop Troost antwoordt: 'Jaap.' Jaap. Jaap Stam dus. Alsof die zonder goede spelers kan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›