Van Geel benadrukt verschillen: ''Zij kunnen enorme investeringen doen, wij niet''

( 0 reacties)
Van Geel benadrukt verschillen: ''Zij kunnen enorme investeringen doen, wij niet''

Martin van Geel denkt vooralsnog niet aan een afscheid bij Feyenoord. De technisch directeur voelt zich thuis in Rotterdam, maar houdt ook een slag om de arm. 

"Wat mij betreft doe ik dit nog lang, maar ik loop lang genoeg mee om te weten dat je nooit weet wat er kan gebeuren in de voetbalwereld", begint Van Geel in een interview tegenover RTV Rijnmond.

Van Geel heeft nog steeds veel ambitie met Feyenoord, maar de directeur is ook realistisch. Aansluiten bij Ajax en PSV wordt lastig. "Ajax en PSV zijn goed. Ik denk dat er geen club is die maar één wedstrijd verloren heeft en de rest allemaal gewonnen, in de eerste seizoenshelft. Dat speelt ook mee. Zij kunnen ook enorme investeringen doen en wij kunnen dat nu nog niet. Daar zit een verschil, op dit moment."

Daarnaast wijt Van Geel de tegenvallende resultaten van Feyenoord voor een deel aan blessures. "Als Feyenoord fit is, en de selectie op orde, dan kunnen we tot een hoog niveau komen. Maar als wij 6, 7 of 8 basisspelers missen, zoals onder andere tegen Trencin, dat mag geen excuus zijn, maar het is wel zo. Die situaties moet je meenemen in de beoordeling."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!