Homepage » Bestuur & beleid » Commissaris treedt terug: ''Dat stadion had Feyenoord een boost kunnen geven''

Commissaris treedt terug: ''Dat stadion had Feyenoord een boost kunnen geven''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
Commissaris treedt terug:  ''Dat stadion had Feyenoord een boost kunnen geven''

Er wordt bij Feyenoord al jaren gepraat over een nieuw stadion. Hans Vervat, commissaris van Stadion Feijenoord, trad deze week terug.

Voordat de stadionplannen er waren, was de functie als commissaris zeer gemakkelijk. ''Het was nogal easy going. Het belangrijkste item was of we wel of geen redelijke marge hadden op de bankrekening'', begint Vervat in het Algemeen Dagblad.

Toch werd dat anders toen VolkerWessels een nieuw stadion wilde gaan bouwen op Varkenoord. ''Ja, dat was spectaculair. Het resulteerde in een spannend plan, waarvan iedereen wilde dat het doorging. Ook ik. Totdat Red de Kuip aantoonde dat er een alternatief was, namelijk het renoveren van het huidige stadion. Dat heeft ook bij mij de ogen geopend. Het duurde in de raad van commissarissen echter even voordat het renovatieplan werd omhelsd'', gaat Vervat verder.

''Dat stadion had Feyenoord een boost kunnen geven, met meer faciliteiten en meer toeschouwers. De berekening was dat het spelersbudget van Feyenoord daarmee flink omhoog zou zijn gegaan. Dat het niet doorging, daar baalde ik ook van'', aldus Vervat. Nu lijkt de oplossing 'Feyenoord City'. ''Dit gaat Feyenoord vleugels geven'', besluit Vervat hoopvol. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!