Nieuwkoop over bereiken mijlpaal: "Daar ben ik enorm trots op"

Bart Nieuwkoop
Bart Nieuwkoop Foto: © Pro Shots

Bart Nieuwkoop debuteerde al lange tijd geleden voor Feyenoord. In zijn tweede periode bereikte hij de mijlpaal van 100 duels voor Feyenoord 1, iets waar de voetballer heel erg blij mee is zo laat hij weten tegenover Feyenoord ONE.

Nieuwkoop zegt het volgende tegenover het Feyenoord-kanaal. "Dat is een mijlpaal, dat is een prachtige mijlpaal. Daar ben ik enorm trots op. Na twee jaar terug gekomen en prachtig dat ik toch honderd wedstrijden heb gehaald", zegt de speler die in oktober 2015 zijn debuut maakte voor de Rotterdammers.

Over het duel tegen Heracles zegt Nieuwkoop het volgende. "3-0, een clean sheet. Misschien niet de aller beste wedstrijd, hele mooie goede overwinning.' De tweede helft was minder qua niveau, waardoor Nieuwkoop weet dat dat de komende weken beter moet. De Feyenoorder is uiteindelijk het meest tevreden met opnieuw een clean sheet. 'Ik denk dat we dat goed hebben gedaan. Dat doen we al weken denk ik. Daar zijn we heel tevreden mee. Drie goede goals. Goede overwinning", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties