Nieuwe trainer gevonden? "De winnaar Van Bommel past daar wel"

Mark van Bommel
Mark van Bommel Foto: © Pro Shots

Arne Slot vertrekt naar Liverpool. Feyenoord moet op zoek naar een vervanger. Mark van Bommel wordt in de wandelgangen ook genoemd als een mogelijke opvolger.

Moet Feyenoord een pas op de plaats maken? "Dat hoeft niet. En dat is ook de verdienste van Slot", opent Simon Zwartkruis bij Voetbal International. "Ik heb daar net een column over getypt. Hij heeft meer gedaan dan hoofdprijzen winnen. Iedereen geniet van de manier waarop Feyenoord voetbalt."

"Toen hij begon zei hij al: de hele club moet aan de bak. Dat wilde Frank Arnesen destijds ook horen. Dat vervliegt niet in een keer als de architect daarvan weggaat. Het gaat er nu om dat je iemand aanstelt die in die lijn verdergaat. Daar wens ik ze wel succes mee", vervolgt Zwartkruis.

Marco Timmer sluit zich daarbij aan. "Slot heeft bewezen dat het niet lang hoeft te duren voordat je een team goed aan het voetballen krijgt. Volgens mij heeft Slot ervoor gezorgd heeft dat er budget is. Je moet iemand vinden die in de lijn van Slot verdergaat."

"Als je niet de juiste trainer aanstelt, dan zie je iets zoals wat er bij Ajax is gebeurd." Mark van Bommel is al een aantal keer genoemd. "Ik vind het een hele prikkelende gedachte. De winnaar Van Bommel past daar wel. Maar hij moet het wel om de juiste motieven doen. Hij moet daar de volgende stap willen zetten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties