Nelson weet nog niets over toekomst: "Nu geniet ik van mijn tijd hier"

Na een zwakke start begint Reiss Nelson zich steeds beter te voelen in het shirt van Feyenoord. De huurling van Arsenal merkt zelf ook dat hij de laatste weken steeds beter begint te spelen. Dat vertelt hij op het YouTube kanaal van Feyenoord.

Ondanks dat hij steeds beter begint te voetballen, is Nelson nog niet helemaal tevreden. "Nog steeds niet op het niveau waar ik wil zijn. Als voetballer moet je altijd naar meer streven en je moet jezelf iedere dag willen ontwikkelen. Ik heb wat assists gegeven en doelpunten gemaakt, maar voor mij is het belangrijkste dat ik een bepaald ritme heb wanneer ik op mijn best speel.

Soms moet de Engelsman nog wel even wennen aan het spelen bij Feyenoord. "Het is een andere formatie, ik speel op een andere positie, dus ik moet daar nog steeds grip op krijgen. Ik weet zeker dat ik nu heb laten zien dat ik dat kan. Aan het begin was het lastig voor mij, ook conditioneel."

"Er worden andere dingen van je gevraagd, het is een andere manier van trainen, maar ik heb op de achtergrond keihard gewerkt met de fantastische specialisten van Feyenoord. Zij hielpen mij om me lichamelijk goed te voelen. Ik voel me nu comfortabel", aldus Nelson die precies om die reden naar De Kuip kwam.

"Ik wist dat het een heel grote club is met een rijke geschiedenis en fantastische spelers. Ik sprak met coaches die vertelden dat als ik hier naartoe zou gaan, met zo'n grote achterban en goede voetballers, dat het een plek is waar je vertrouwen kan opbouwen. In een goed team spelen is geweldig, maar ook om elke week te spelen."

Nelson weet niet of hij volgend jaar nog in Rotterdam speelt. "Ik heb nog steeds een contract met Arsenal en Arsenal is mijn club van jongs af aan. Aan het begin speelde ik niet veel bij Feyenoord en dat was natuurlijk moeilijk voor mij, maar nu speel ik dankzij God en de trainer en nu geniet ik van mijn tijd hier. Als voetballer wil je altijd spelen. Het is voor mijn focus het beste om dit seizoen hier sterk te eindigen. Dan keer ik terug naar Londen en praten we verder."

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand