NEC legt Philippe Sandler, na minutieuze keuring, voor drie jaar vast

Philippe Sandler in het shirt van Feyenoord
Philippe Sandler in het shirt van Feyenoord Foto: © Pro Shots

Philippe Sandler zet zijn voetballoopbaan voort bij NEC. De centrale verdediger kwam afgelopen half jaar op huurbasis uit voor Feyenoord en tekent nu voor drie jaar in Nijmegen, zo meldt NEC.

Philippe Sandler werd door Feyenoord, begin dit jaar, voor een half jaar gehuurd van Manchester City. De club uit Rotterdam had een optie om Sandler langer in Rotterdam te houden, maar lichtte deze optie niet. NEC heeft nu toegeslagen en de speler, die uit de jeugd van Ajax komt, voor drie jaar weten vast te leggen.

“Ik ben blij om in Nijmegen te zijn. De afgelopen periode is in verband met blessures lastig geweest, maar het is nu tijd om vooruit te kijken. Het plan dat de club me schetste sprak me enorm aan en ik zie hier een mooie rol voor me weggelegd. De komende weken staan voor mij in het teken van honderd procent fit worden, zodat ik daarna van waarde kan zijn in de groep. Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan en kijk uit naar de wedstrijden bij NEC”, zo stelt Philippe Sandler.

“Philippe Sandler is één van de meest getalenteerde en veelzijdige verdedigers van Nederland. Groot, snel, elegant, intelligent, kopsterk en uitmuntend aan de bal", zo legt technisch manager Ted van Leeuwen uit. "Blessureleed in allerlei vormen heeft hem in zijn loopbaan echter parten gespeeld. De medische staf van NEC heeft na een minutieuze keuring het licht met overtuiging op groen gezet: de schade is niet blijvend en via een uitgekiend programma moet Philippe binnen afzienbare tijd speelklaar zijn. Voor NEC een geweldige acquisitie. Voor nu en de toekomst.”

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand