Multifunctionele Bassett: "Ik kan op iedere positie uit de voeten"

Cole Basset is nog maar twintig jaar, maar heeft al de nodige ervaring opgedaan bij Colorado Rapids. Voor die club speelde hij al zeventig wedstrijden, op diverse posities.

"Ik hou ervan om te scoren. Ik denk dat ik qua speelwijze op Guus Til lijk. Ik ben aanvallend ingesteld en ik kom graag voor de goal om te scoren, maar ik kan het team ook energie brengen. Ik heb een groot loopvermogen met een hoge intensiteit. Dat zijn de kwaliteiten waardoor ik hier veel hoop te scoren", vertelt de middenvelder bij Feyenoord TV.

In Amerika liet hij zich zien op meerdere posities. "Ik heb op beide vleugels gespeeld, als nummer zes, acht en tien. Ik kan op iedere positie uit de voeten, maar ik zie mezelf echt als een nummer acht of tien", aldus Bassett. ''Colorado had vertrouwen in mij, ik mocht op mijn zeventiende debuteren. Niet veel Amerikaanse club staan er op die manier in."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het duel tussen NEC en Feyenoord. Weet Feyenoord te winnen in Nijmegen? Dan krijg je als nieuwe speler maar liefst 4x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand