Mulder treft PSV: "Nog steeds een topploeg is in de Eredivisie"

Danny Mulder
Danny Mulder Foto: © Orange Pictures

Feyenoord Vrouwen neemt het zondagmiddag op tegen PSV. De ploeg uit Rotterdam begon sterk aan het seizoen, maar heeft de afgelopen weken een pas op de plaats moeten maken. De competitiestart voor de ploeg uit Eindhoven is ronduit slecht.

"Ik vind dat PSV nog steeds een topploeg is in de Eredivisie", zegt Danny Mulder, trainer van de Feyenoord Vrouwen. "Ze doen het qua resultaten nu wat minder, maar die horen wel wat hoger te staan." De trainer geeft aan dat het rendement van zijn ploeg de laatste wedstrijden niet optimaal is. "Als je wedstrijd voor wedstrijd gaat analyseren dan denk ik dat tegen Zwolle de eerste helft meer voor Zwolle was, de tweede helft was absoluut voor ons. Die spelen we dan gelijk. Ik denk dat dat over de gehele wedstrijd gezien ook wel terecht was."

"Ajax kan je verliezen", gaat Mulder verder. "Ik denkt dat we het de eerste helft hartstikke goed doen, weinig weggeven, maar vlak voor rust een goal tegen krijgen. De tweede helft krijgen we er wel te veel tegen. Vorige week tegen SC Heerenveen vond ik wel dat je de wedstrijd moet winnen. Ook als je die wedstrijd terugkijkt, hebben wij bijna de gehele wedstrijd de bal gehad. Alleen stokte het positiespel een beetje bij de zestien. We hebben niet heel veel kansen gecreëerd. Uiteindelijk krijgen zij één kans en maken ze een doelpunt. Maar in die wedstrijd zijn wij wel gewoon de dominantie partij geweest."

“Ik denk dat er altijd kansen liggen, tegen wie je ook speelt”, zegt Danique Ypema tegen ESPN. “Daar gaan we met elkaar mee aan de slag. Laten we hopen dat we ze heel goed benutten.”

Feyenoord - PSV

Feyenoord wint voor 100 (!) keer je inzet!

Feyenoord kan een slag slaan in de titelstrijd. De koploper ontvangt zondag nummer 3 PSV. Gaat Feyenoord winnen in De Kuip? Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 (!) keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
5/02
Feyenoord
14:30
PSV
zo
12/02
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
za
18/02
Feyenoord
21:00
AZ
zo
26/02
Fortuna Sittard
12:15
Feyenoord
za
4/03
Feyenoord
20:00
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 19 27 42
2 AZ 19 16 40
3 PSV 19 24 38
4 Ajax 19 30 37
5 FC Twente 19 19 36
6 Sparta Rotterdam 19 13 33
7 FC Utrecht 19 1 30
Bekijk de hele stand