Mossou wijst naar Spurs: "Ook niet zo stabiel op dit moment"

Sjoerd Mossou
Sjoerd Mossou Foto: © Pro Shots

Het is de grote vraag of Arne Slot deze zomer blijft bij Feyenoord. De trainer van de landskampioen staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur.

"De situatie is natuurlijk gewoon heel duidelijk, hij heeft gewoon nog een tweejarig contract, zo lang er nog geen club komt, blijft hij", gaat clubwatcher Martijn Krabbendam bij Voetbalpraat in op de toekomst van Slot. De trainer kan volgens hem natuurlijk nu niet zeggen dat hij nog een jaar in Rotterdam blijft, om daarna na twee weken alsnog weg te gaan. "Het is niet zeker dat hij inderdaad gaat, maar hij wil wel."

Volgens critici houdt Slot Feyenoord aan het lijntje. "Het is nu pas een week geleden dat ze op de Coolsingel stonden, dus hoezo houdt hij ze heel lang aan het lijntje? Ze zijn eerst kampioen geworden, daarna kreeg hij de vraag, 'wat ga jij doen?'", reageert Sjoerd Mossou.

Volgens de heren kleven er ook wel risico's aan de overstap naar Tottenham Hotspur. "Tottenham is ook niet zo stabiel op dit moment dat je niet zo zeker kan weten dat ze voor jou gaan", weet Mossou. "Het is een ongelooflijk grote club in een ongelooflijk grote competitie. Er zit wel een zeker afbreukrisico aan."

"Ze hebben nog niet eens een sportdirecteur", vult Krabbendam aan. Hoewel er nog niks duidelijk is over de toekomst van Slot, is het speculeren over een nieuwe trainer al begonnen. "Tomasson, dat ze dat wel een interessante trainer vinden, die volgen ze dan een beetje, wat doet hij allemaal. Dick Schreuder, volgen ze natuurlijk ook, het hoeft natuurlijk niet altijd per se een naam te zijn natuurlijk. Het beleid wat is ingezet blijft wel leidend. Ze hebben nu in ieder geval een lijn ingezet en daar houden ze nu wel aan vast", aldus de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
Go Ahead Eagles
21:00
Feyenoord
zo
5/05
Feyenoord
20:00
PEC Zwolle
zo
12/05
NEC
14:30
Feyenoord
zo
19/05
Feyenoord
14:30
Excelsior
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand