Mossou: "Er komt een energie los, iedereen staat weer op scherp"

Cyriel Dessers dolblij na een goal
Cyriel Dessers dolblij na een goal Foto: © Pro Shots

Bryan Linssen of Cyriel Dessers in de spits bij Feyenoord? Sjoerd Mossou blijft pleiten voor Linssen, waar een systeem met twee spitsen niet als voor de hand liggend oogt.

"Hij liet het ook tegen Twente weer zien. Er komt een energie los, iedereen staat weer op scherp, ook de tegenstander", zo stelt Mossou in FC Rijnmond van RTV Rijnmond. "En hij brengt het weer, ook al scoorde hij nu niet. Hij zal vast teleurgesteld zijn dat hij niet in de basis staat, maar snapt de situatie ook."

Geert den Ouden denkt niet dat de twee spitsen samen moeten spelen. "Nee, dat moet je zeker niet doen. Dan ga je aan het systeem sleutelen en Feyenoord staat juist goed zoals het nu is." Mossou stemt daarmee in. "Je hebt nu een prima functionerende spits met Linssen. Hij vult het in zoals Slot het wil, ik zie geen reden om dat te gaan veranderen", besluit hij.

Dankzij Feyenoordpings.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Heracles Almelo! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties