Mogelijke opvolger Arne Slot afgebrand: "Ze hebben hem gedoogd"

Arne Slot is aan zijn allerlaatste kunstje bezig bij Feyenoord. Met nog één wedstrijd voor de boeg is Feyenoord drukker dan ooit aan het zoeken naar een opvolger voor de succestrainer die naar alle waarschijnlijkheid naar Liverpool gaat. Nuri Sahin wordt genoemd als opvolger, zo ook bij Voetbalpraat.

Krabbendam is op de hoogte van wat Sahin kan en doet. "Hij doet daar wel veel bij Dortmund. Hij leidt daar veldtrainingen. Dat gebeurt natuurlijk vaker met assistenten dat die wat mogen doen, maar het is niet niks dat ie als hoofdcoach even naar Dortmund teruggaat. Het is zijn club en die wilde hij ook helpen. Maar in elk interview zegt hij dat ie op eigen benen wil staan, het liefst in de Champions League. Feyenoord biedt hem die kans, want zij spelen Champions League."

Desgevraagd gaat de aangeschoven Leon ten Voorde in op Marino Pusic, ook een kandidaat. "Bij FC Twente is ie gepromoveerd, daarmee heeft hij aan zijn voornaamste opdracht voldaan. Maar in december waren ze er wel klaar mee, maar de club kon het zich niet permitteren om nog meer onrust te hebben. De afgrond naderde en ze moesten promoveren en toen hebben ze hem gedoogd tot het einde van het seizoen. Want als de club niet zou promoveren dan waren ze kapot. Als assistent heeft hij bij FC Twente uitstekend gefunctioneerd, maar als hoofdtrainer kon hij niet omgaan met de druk. Hij deed ineens gekke dingen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties