"Moet zeggen dat ik altijd veel bewondering heb gehad voor Feyenoord"

Dennis te Kloese is woensdag officieel gestart als algemeen directeur van Feyenoord, als vervanger van Mark Koevermans. De komst van Te Kloese werd in november al wereldkundig gemaakt.

"Voor mij is het een fantastische kans en een enorme eer om hier algemeen directeur te worden", reageert Te Kloese voor de camera van Feyenoord TV. "Ik heb ongelooflijk veel reacties gehad en je merkt de impact en de grootheid van Feyenoord aan alle reacties van de mensen die je helemaal niet kent. De interesse voor de club is immens."

"Ik moet zeggen dat ik altijd al heel veel bewondering heb gehad voor Feyenoord", vervolgt Te Kloese "Door hard werken en veel inzet is er veel bereikt. Een club met veel historie, veel geschiedenis. Op dit moment natuurlijk ook heel positief de eerste seizoenshelft afgesloten. Voor mij was er geen enkele twijfel om hier werkzaam te mogen zijn."

"Met alle beperkingen hoop ik toch wat persoonlijk contact met mensen binnen de club op te gaan bouwen", vertelt de kersverse algemeen directeur. "Om een goed idee te krijgen van wat er speelt, waar ik mee kan helpen en waar mijn mening een steentje kan bijdragen. Zo hoop ik ook een idee te krijgen van waar de club staat en waar ik zeker mijn ervaring en energie kwijt kan."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand