'Minuten maken in het kampioensjaar was toch mooi geweest''

Wessel Dammers vindt het jammer dat hij nooit zijn debuut in de Eredivisie heeft kunnen maken voor Feyenoord. De 23-jarige verdediger, die afgelopen zomer Feyenoord verruilde voor Fortuna Sittard, doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar kon de stap naar het eerste net niet helemaal zetten. Tijdens het succesvolle vorige seizoen, waarin de landstitel werd gepakt, kwam Dammers niet verder dan 25 plekken op de reservebank.

"Tuurlijk is het balen. Naar mijn idee zijn er zeker momenten geweest dat ik kon debuteren. Helaas mocht dat niet zo zijn. Minuten maken in het kampioensjaar was toch mooi geweest. Ik ben blij dat ik nu bij Fortuna zit en dat ik hier wel elke week mijn minuten kan maken”, vertelde Dammers in gesprek met AwaydaysNL.

Dammers, die van 2014 tot medio 2017 onder contract stond bij Feyenoord, kwam wel tot twee Europa League-wedstrijden voor Feyenoord. Daarnaast speelde hij als huurling negentien Eredivisiewedstrijden voor SC Cambuur in het seizoen 2015/2016. Dit seizoen maakt hij vlieguren in de Jupiler League met als doel om weer naar de Eredivisie te vertrekken.

"Ik denk dat ik zeker een volgende stap kan maken, maar op dit moment is dat nog niet aan de orde. Ik focus mij nu op Fortuna en ik probeer er nog een mooi seizoen van te maken. Daarna zie ik wel wat er op mijn pad komt', aldus Dammers.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand