'Minteh ook na de winter bij Feyenoord, niet terug naar Newcastle'

Yankuba Minteh
Yankuba Minteh Foto: © Orange Pictures

Links en rechts kwamen geluiden dat Newcastle, dat geplaagd wordt door blessures, Yankuba Minteh in de winter terug wil halen naar Engeland. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam gaat in VI PRO in op deze geruchten over de geblesseerde aanvaller.

De 19-jarige aanvaller staat nog altijd onder contract bij Newcastle United, maar is voor een jaar verhuurd aan Feyenoord. Kan Newcastle de speler na een half jaar 'zomaar' terughalen? "Contractueel gezien is het zo dat Newcastle dat wel kan doen, maar daar moeten Newcastle en Feyenoord achter staan. Het is niet zo als Newcastle dit doet en Minteh speelt in de Premier League. Maar als speler moet je ook voldoen aan een aantal voorwaarden om überhaupt te spelen in de Premier League. Los daarvan is het ook zo dat Feyenoord er wat over te zeggen heeft. Dus ga er maar vanuit dat Minteh na de winter gewoon nog voor Feyenoord speelt. En laten we hopen dat hij zijn spel, dat redelijk veelbelovend was, dat Minteh dat kan doorzetten.

Newcastle United betaalde in juni 2023 zeven miljoen euro aan Odense BK voor Minteh, waarop ze hem direct verhuurden aan Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties