Milambo over rol: "Het voelde niet echt als mijn kampioenschap"

Antoni Milambo
Antoni Milambo Foto: © Pro Shots

Antoni Milambo verlengde onlangs zijn contract tot 2027. De jongste debutant ooit bij Feyenoord kreeg tegen PSV zijn eerste basisplaats en hoopt uit te groeien tot een sterkhouder in De Kuip.

Tegenover Hand in Hand zegt Milambo het volgende over hoe hij het ervaart bij Feyenoord. "Het voelt natuurlijk geweldig om dit vertrouwen van de club te krijgen. Feyenoord is niet zomaar een club voor mij; het is mijn thuis, de club waar mijn hart ligt. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier als speler verder kan groeien en me kan ontwikkelen. Er zijn nog genoeg doelen om te halen en ik ben vastbesloten om uit te groeien tot een vaste basisspeler en samen met mijn team prachtige successen te behalen."

Hoewel zijn inbreng zeer beperkt was, vond Milambo het mooi om kampioen te worden met Feyenoord. Hierover zegt hij het volgende. "Vorig seizoen mocht ik van dichtbij de kampioensvreugde meemaken, wat natuurlijk geweldig was, maar dat voelde niet echt als mijn kampioenschap. Ik hoop in de komende jaren een nog belangrijkere rol te kunnen spelen in het behalen van nieuwe successen en prijzen met Feyenoord."

Lees meer:
0 reacties