Milambo: "Na afloop ontplofte mijn telefoon bijna van de berichtjes"

Antoni Milambo
Antoni Milambo Foto: © Orange Pictures

Antoni Milambo mocht dit seizoen invallen tijdens het Champions League-duel met Atlético Madrid. Feyenoord verloor met 3-1, maar het talent kon persoonlijk terugkijken op een goede wedstrijd. In Hand in Hand blikt de jongeling terug op dit speciale moment.

Tijdens dit duel had hij tegen ieders verwachting een zeer fraaie actie waarmee hij de grote Antoine Griezmann het bos instuurde. "Tijdens de wedstrijd had ik het niet eens door, maar na afloop ontplofte mijn telefoon bijna van alle berichtjes van vrienden en familie met video's van dat moment. Het was een mooi actie, al was het nog veel mooier geweest als we hadden gewonnen."

Milambo kijkt tot dusver met een goed gevoel terug op wat hij laat zien. "Ik ben tevreden over mijn ontwikkeling tot nu toe. Ik steek veel energie in de trainingen en ik merk dat ik een betere speler ben geworden. Ik zie mezelf als een aanvallende middenvelder die ook op de nummer 8-positie uit de voeten kan. Eigenlijk ben ik een echte box-to-box-speler met flink wat loopvermogen. Ik ben goed in het vasthouden van de bal met overzicht en heb een goed schot", vertelt hij.

Lees meer:
0 reacties