Mikos Gouka leeft mee met oud-Feyenoorder: "Je houdt je hart vast"

Feyenoord kwam voor de wedstrijd van zondag tegen Heracles Almelo met een steunbetuiging aan Jean-Paul Boëtius. De oud-Feyenoorder heeft voor de tweede keer de diagnose kanker moeten horen.

"Of het me aangreep? Je kent die jongen natuurlijk al heel lang en hij heeft al wat meegemaakt", reageert Mikos Gouka in FC Rijnmond. "Ik ben in Berlijn bij hem geweest en dan vertelt hij erover alsof hij een verkoudheid heeft gehad. Dat het zo snel verholpen was en dat hij opgelucht was. Doordat het zo snel was gegaan, heeft hij nooit het idee gehad dat hij in gevaar was. En nu hoor je deze berichten weer... Ik hoop dat het in dit geval hetzelfde scenario is. Maar je houdt natuurlijk je hart vast."

"Ik zag een foto op zijn Instagram-account voorbij komen en dat leek op een ziekenhuiskamer", reageert Dennis Kranenburg. "Maar dat is een aanname van mij. Hij kreeg in ieder geval wel mee wat er op het veld voor hem gebeurde. Maar ja, er komt nu een hele medische molen op gang met chemokuren en dat soort ellende. Verschrikkelijk."

Lees meer:
0 reacties