Mikos Gouka enthousiast: "Bijna iedereen is enthousiast over hem"

Mikos Gouka
Mikos Gouka Foto: © BSR Agency

Mikos Gouka heeft wel vertrouwen in de stap die Arne Slot gaat maken. De hoofdtrainer is nagenoeg zeker van de functie van hoofdtrainer van Liverpool FC en de journalist denkt dat Slot wel kan slagen bij de Engelse grootmacht.

"Waarom Slot het beter gaat doen bij Liverpool dan Erik ten Hag bij Manchester United? Omdat ik denk dat Arne Slot een exceptionele trainer is", vertelt Gouka in de AD Voetbalpodcast. "En dat wil nog steeds niet zeggen dat het allemaal maar past en dat hij gaat slagen, maar hij heeft alle facetten om een goede trainer te zijn. Dat baseer je op wat je ziet, dat baseer je op hoe hij zich presenteert, maar vooral op de meningen die écht met hem hebben gewerkt."

"Want wij staan aan de zijlijn en zien alleen maar dingen", gaat de journalist verder. "Nu is het wel zo dat hij ook nog testen in Engeland moet doorstaan, maar wat hij vooral heeft is dat als je een speler spreekt, die groot zijn geworden onder hem of zijn afgegleden onder hem, ze zijn eigenlijk allemaal onder de indruk van Slot."

"Ik kan me geen speler voor de geest halen die niet enthousiast over hem is. Hij heeft de manier van naar het voetbal kijken van diverse spelers veranderd. Daar is hij heel erg goed in. Hij laat dat terugkomen op het people management, want hij vindt dat iedereen wel uit de tactiek en oefenstof komt", aldus Gouka.

Lees meer:
0 reacties